Cantabile hervat repetities in Chassé theater

Cantabile hervat repetities in Chassé theater

Na een lange periode van zangstilte heeft Gemengd Koor Cantabile op maandag 24 augustus de repetities kunnen hervatten. Aangezien alle koorleden in de vaste repetitieruimte in het Huis van de Heuvel niet veilig op 1,5 meter kunnen plaatsnemen, is het bestuur op zoek gegaan naar een alternatief.

Enkele weken vóór de zomervakantie kon een deel van het koor weer samen zingen op het privéterrein van dirigent Ad van Unen. Helaas was daar geen plaats voor alle 50 leden, maar degenen die in de gelegenheid waren, konden in kleine groepjes toch buiten in koorverband zingen.

De afgelopen maand is het bestuur in overleg gegaan met het Chassé Theater dat een aanbod deed aan koren uit Breda om binnen hun muren te komen repeteren. Tot grote blijdschap van Cantabile stelde het Chassé het podium van de grote zaal voor de komende maanden ter beschikking. Afgelopen maandagavond was het dan zover: een beetje onwennig nog, maar veilig op 1,5 meter afstand stond het grootste deel van het koor op het grote podium.

Dankbaar

Dirigent, bestuur en leden zijn bijzonder dankbaar en verheugd dat ze weer samen hebben kunnen musiceren. Want dat is toch waar een koor voor is bedoeld!

Meer informatie over Gemengd Koor Cantabile kunt u ontvangen door een mail te sturen naar secretaris@cantabilebreda.nl.